KALENDER 2019

I ÅR har vi inte varit särskilt aktiva, jag har bytt tjänst på mitt jobb så det har tagit mycket tid. Endast två LC-starter för Saga, där har hon mött ett enormt starkt startfält och hon har tyvärr hamnat ganska långt ner i resultatlistan.  Hon har även deltagit på Vingåkers utställningen med ett VG som resultat. Lycka har påbörjat sin LC-licens på ett mycket bra sätt. Både Saga och Lycka gjorde fantastiska lopp på Bråvikens LC KM och kom tvåa i sina respektive klasser!

Crazy Owl's Saga Puttrar På

PLANERAD KULL

våren 2020

PLANNED LITTER

spring 2020

Sponsras av / Sponsored by

PLEASE NOTE that I alone decide where the puppies will move when it's time. I know them all and will choose the home most appropriate for each puppies personality. That means that even if you can offer a very good home you may not find a puppy here. 

OBS! Jag förbehåller mig rätten att bestämma vilket hem respektive valp ska flytta till. Jag känner valparna och är noga med att försöka matcha rätt valp till rätt köpare. Det betyder att även om Du/Ni kan erbjuda ett mycket bra hem så är det inte säkert att Du/Ni får köpa valp.